TOPModel Schoolrugzak Dance

Afmeting: 34 x 44 x 23 cm
Omschrijving
Met deze TOPModel tas ben je helemaal klaar voor school!
De tas ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens heel praktisch! Alle spullen die je voor school nodig hebt kunnen erin. De tas is van stevig materiaal gemaakt en heeft een stevige bodem. Aan de bovenkant zit een handig handvat zodat je hem makkelijk op kunt tillen. Doordat er verschillende vakken in de tas zitten wordt het gewicht goed verdeeld. Er zitten handige vakjes in voor al je pennen, en ook een laptop kan makkelijk mee. Ook voor je drinkflesje is plek, die kun je makkelijk in het zijvak meenemen! Op de voorkant en schouderbanden zijn reflectoren bevestigd, zodat je goed zichtbaar bent in het donker.

De tas is fijn om te dragen, de schouderbanden en rug zijn gewatteerd, wat lekker zacht zit. Daarnaast zijn de schouderbanden verstelbaar, hebben een borstbandje en verstelbare bandjes op de schouder. Zo kun je de rugzak helemaal aan jou wensen aanpassen!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3999840
Afmeting: 34 x 44 x 23 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 4010070310127
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.