PUKY Cat 1S Carry Touring Kipper Rood

Afmeting: 75 x 48 cm
Omschrijving
Ga op ontdekkingstocht met de driewieler van Puky! Dit is niet alleen ontzettend avontuurlijk, maar hiermee train je ook je motoriek en stimuleer je de coördinatie van armen en benen. Het heeft verschillende functies, zoals een afneembare en verstelbare duwstang en een vrijloopautomaat met vergrendeling. Maar je kan bijvoorbeeld ook zand meenemen in het bakje achterop, wat je om kan kieperen als je er eenmaal bent.

De driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 90 cm en vanaf 2 jaar, Extra veilig door alle kenmerken, waaronder kinbeschermer, veiligheidshandvatten en stuurbegrenzing. Daarnaast is de driewieler van metaal gemaakt, waardoor het extra stevig is.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3520022
Afmeting: 75 x 48 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 4015731022234
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.