Polly Pocket Hidden Hideouts - Shani's Wonderland

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 20 x 20 x 5 cm
Omschrijving
Maak een fantastische tocht met het Polly Pocket™ Geheime schuilplaatsen Eenhoornparadijs! Open de Compact. Het bovenste gedeelte heeft een papieren, geperforeerde achtergrond met de thema's 'lucht' en 'eenhoorn'. Je kunt uit de achtergrond drie verschillende gedeelten losmaken om 3 geheime schuilplaatsen en 3 willekeurige verrassingsaccessoires (2 die de Shani® pop kan dragen) tevoorschijn te toveren. Het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire en een ander kind krijgt een paarse. Op de bodem van de Compact vind je in het midden een ster die je kunt draaien; je kunt de Shani® micropop op het kleine gedeelte zetten, zodat ze ‘vliegt’ als je de ster laat draaien! Dankzij de Polly Stick™ technologie kun je de micropoppetjes van Shani® en haar vriendinnen overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket™ avonturen. Inclusief 3 geheime schuilplaatsen, 3 verrassingsaccessoires (2 die het poppetje kan dragen) Shani® micropop en een stickervel. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende thema's, zoals: Zeemeerminnengrot, Sprookjesbos, Kleine prinses en meer. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581689
Afmeting verpakking: 20 x 20 x 5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 887961745870
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Polly Pocket Hidden Hideouts - Shani's Wonderland
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 9 december 2019 heeft dit artikel gekocht