Uno Flip

Afmeting verpakking: 14,5 x 9,5 x 2,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
10, 99
Dit artikel is momenteel uitverkocht.
Omschrijving
Zet je schrap voor een nieuwe uitdaging met UNO Flip met spannende wendingen, zoals dubbelzijdige kaarten en een speciale FLIP-kaart.

Maak je klaar voor een superleuke gameavond met UNO Flip! Het vertrouwde, klassieke kaartspel maar nu met spannende nieuwe mogelijkheden zoals dubbelzijdige kaarten, een speciale FLIP-kaart en zwaardere straffen. UNO is nog nooit zo spannend geweest! De kaarten hebben een ‘lichte kant’ waarmee je het klassieke UNO kunt spelen en een ‘donkere kant’ waarbij de straffen superstreng zijn. Speel de FLIP-kaart en alle kaarten in je hand, de pakstapel en de andere kaarten worden omgekeerd en je ziet een compleet nieuwe serie getallen en kleuren op de andere kant. Degene die de FLIP-kaart heeft, beslist of er met de lichte of met de donkere kant van de kaarten wordt gespeeld. De donkere kant van de kaarten bevat tal van actiekaarten die de boel flink opschudden, zoals Trek vijf kaarten en Sla iedereen over. Speel strategisch om je tegenstanders te slim af te zijn en win door als eerste alle kaarten weg te spelen. En vergeet niet UNO te roepen als je nog één kaart over hebt!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4582097
Afmeting verpakking: 14,5 x 9,5 x 2,5 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 887961751062
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Mattel:
Aantal spelers: 2-10
Spelduur: 30-45 minuten
Materiaal: Karton
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Heb je een vraag over 'Uno Flip'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.