Hot Wheels City - Robo Haai Waanzin Speelset

Afmeting artikel: 38 x 30 x 19 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Bouw je eigen Hot Wheels City door hem met andere speelsets te combineren. Nieuwe Hot Wheels City speelset kunnen ook aan oranje banen en andere sets (apart verkrijgbaar) worden gekoppeld.

- Laad de auto in de lanceerder in de vorm van een schip, stunt door de golven en zorg dat je niet wordt vermalen door de kaken van de robothaai. Laat zien wat je kunt!
- Als de Hot Wheels Color Shifter auto tussen de kaken van de robothaai verdwijnt en in de buik terechtkomt, verandert de auto van kleur! Open de kaken als je opnieuw wilt stunten.
- De set prikkelt de fantasie, laat verhalen tot leven komen en ontwikkelt motorische vaardigheden bij kinderen van 3 tot en met 6 jaar.
- De speelset kan aan andere Hot Wheels sets (apart verkrijgbaar) worden gekoppeld voor nog meer stuntwerk.

Hot Wheels City wordt aangevallen door een reusachtige robothaai! Ontdek of je snel genoeg bent om door de golf te racen zonder dat je wordt opgegeten! De reis begint in de eerste koudwaterkamer. Doe de hendel omhoog om de auto in de lanceerder te laden en maak je klaar om door de golf te racen. De bek van de haai gaat wagenwijd open en als de stunt mislukt, val je in zijn buik! Oh-oh, een lekker hapje voor de haai. In de buik van de reusachtige robothaai verandert de haai op magische wijze van kleur! Je kunt het opnieuw proberen door de bek van de haai te sluiten. Je laadt de auto in de lanceerder en geeft 'm een enorme snelheid, hard genoeg om de kaken van de haai te ontwijken, door de looping te komen en veilig op de promenade te landen. Deze nieuwe set voor 2020 met coole stunts en kleurverandering mag niet in je verzameling ontbreken. De set prikkelt de fantasie, laat verhalen tot leven komen en ontwikkelt motorische vaardigheden bij kinderen van 3 tot en met 6 jaar. De speelset kan aan andere Hot Wheels sets (apart verkrijgbaar) worden gekoppeld voor nog meer stuntwerk. Inclusief één Hot Wheels voertuig dat van kleur verandert.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581932
Afmeting artikel: 38 x 30 x 19 cm
Afmeting verpakking: 38 x 30 x 16 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 0887961813401
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.