Thomas & Friends Trackmaster - Cassia Hijskraan Treinset

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 35 x 28 x 6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Cassia de hijskraan helpt Thomas voorraden in te laden en te bezorgen met deze Thomas & Friends speelset

- De hijskraan kan 360 graden draaien en heeft een werkende grijper waarmee je je vracht kunt pakken, optillen en inladen
- Laat de trein op batterijen over het spoor rijden om de vaten met avocado's in de haven te bezorgen (gemotoriseerde locomotief kan worden gebruikt met alle - houten - sporen van Trackmaster. Extra baandelen zijn apart verkrijgbaar)
- Inhoud: Cassia, de gemotoriseerde locomotief Thomas met vrachtwagon, havendelen, vaten en 7 baandelen (kunnen worden gecombineerd met alle TrackMaster baandelen: extra baandelen apart verkrijgbaar.)
- Voor kleuters vanaf 3 jaar

Kleuters kunnen de leukste momenten van de tv-serie Thomas & Friends naspelen met deze leuke treinset van Fisher-Price. Thomas wil een supernuttige locomotief worden en een grote lading avocado's naar de haven vervoeren, maar daar heeft hij de hulp van zijn goede vriendin Cassia bij nodig. Met de speelgoedkraan kunnen peuters de vaten oppakken en achter op de locomotief zetten, waarna ze met de schakelaar Thomas over het spoor laten rijden om de lading te bezorgen. Deze gemotoriseerde locomotief op batterijen van TrackMaster, de speelgoedkraan en de baandelen kunnen worden gecombineerd met andere baandelen van TrackMaster voor eindeloze avonturen. (Extra baandelen apart verkrijgbaar.)"
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581989
Afmeting verpakking: 35 x 28 x 6 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961795691
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Thomas de Trein:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Thomas & Friends Trackmaster - Cassia Hijskraan Treinset
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 28 december 2020 heeft dit artikel gekocht