Fisher Price - Lama

Afmeting verpakking: 43 x 39 x 38 cm
Omschrijving
Dit ondersteunende kussenspeelgoed met vlakke onderzijde voor spelen-in-buikligging heeft vier manieren om te spelen voor de verschillende groeifasen van je baby. Verder zijn er drie meeneemspeeltjes bij inbegrepen en biedt het voor je baby veel leuks.

De Fisher-Price Groei-met-mij Buiklig Lama is een behaaglijk knuffeldierkussen waarmee je opgroeiende baby leuk kan spelen. Het pluche kussen met vlakke onderzijde ondersteunt je baby terwijl deze de groeifasen doorloopt van kunnen liggen op de rug, tot liggen op de buik en zich op proberen te drukken, naar zittend spelen en onderweg spelen. Bij deze vriendelijke lama wordt een tweezijdige deken geleverd met een opbergzak voor spelen-en-meenemen en drie speeltjes, waaronder een spiegeltje dat je kunt bevestigen aan het blad in de mond van de lama of aan de speelmat! Je jonge onderzoeker zal veel lol beleven aan het ontdekken van alle spannende beelden, geluiden en texturen van dit gezellige lamavriendje. Waar ontwikkeling en spel samenkomen Zintuigen: Een verscheidenheid aan texturen voor je baby om aan te raken en bijtring die het doorkomen van de tandjes bevordert, helpt de tactiele vaardigheden van je baby tijdens het spelen. Grofmotorische vaardigheden: Dit lamavriendje helpt bij het ondersteunen van je baby als hij/zij het hoofdje optilt en zich opdrukt vanuit buikligging, iets wat de hals- en rompspieren versterkt. Zelfidentificatie: Van wie is dat lieve snoetje De verplaatsbare spiegel helpt je baby om een 'ik'-gevoel te ontwikkelen doordat hij/zij in de spiegel kan kijken en ontdekken dat dit lieve snoetje zijn/haar eigen gezicht is.

- Pluche ondersteuningskussen voor baby's vanaf de geboorte
- 13​ zintuiglijke ontdekkingen stimuleren het gezichtsvermogen, het gehoor en de tastzin van je baby
- Groeit mee met je baby, met 4 manieren om te spelen
- 3 stuks afneembare speeltjes; bijtring in de vorm van een wortel, zelfontdekkingsspiegel en watermeloen-rammelaar
- Dubbelzijdige zachte deken met opbergzak voor opbergen en meenemen
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581837
Afmeting verpakking: 43 x 39 x 38 cm
Geschikt vanaf: 0 maanden
EAN code: 0887961793864
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof, Pluche
Kleur: Wit
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.