Barbie Color Reveal Adventkalender

Beoordeling 4 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 39 x 32,5 x 8,5 cm
Omschrijving
De Barbie Color Reveal Adventskalender biedt de ultieme uitpakervaring vol winterwonderland-plezier! Kinderen zullen het geweldig vinden om af te tellen tot de feestdagen met dagelijkse verrassingen, in totaal 25! Op de eerste dag openen kinderen de middelste buis, met daarin een mysterieuze Color Reveal Barbie pop te ontdekken, bedekt met een metallic blauwe coating met sneeuwvlokken! Haal de pop uit de buis en vul deze vervolgens met warm water. Zet de pop in het water en draai haar rond. Het water kleurt een magisch metallic blauw met rondvliegende sneeuwvlokjes, en als je de pop weer uit het water haalt, komt haar echte uiterlijk tevoorschijn! De verrassingen gaan de komende 24 dagen door terwijl kinderen elke deur openen. Ze vinden onder andere een Color Reveal huskypuppy die is bedekt met een glanzende zilverkleurige coating, twee haarextensies voor Barbies paardenstaart, zes kledingstukken in winterthema, drie paar schoenen, drie accessoires en decoraties in winter-wonderland-thema, zoals warme chocolademelk, een ijsbeer dierenvriendje en een sneeuwman. Er is zelfs een armband in kindermaat met twee bedels! De verpakking is deel van het plezier: elk paneeltje kan worden gepeld om de verrassingen erachter te onthullen. De verrassingen kunnen worden gebruikt om een mini winter wonderland te maken waarin Barbie kan spelen! Gebruik de vouwbare stukken van de verpakking om een sneeuwlandschap te creëren met besneeuwde bergen, dennebomen en winterse dierenvriendjes! Welke pop heb jij? Kinderen kunnen andere Color Reveal poppen verzamelen om accessoires te mixen en te combineren en de mogelijkheden het hele jaar door uit te breiden! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4582365
Afmeting verpakking: 39 x 32,5 x 8,5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0194735001576
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Thema: Kerst
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
4 / 5 door 1 klanten
5 sterren
0 Reviews
4 sterren
1 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Barbie Color Reveal Adventkalender
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 18 november 2021 heeft dit artikel gekocht