Barbie Droomhuis met Lift

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 125 x 120 x 39 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Als jij verhuist naar het Barbie® Droomhuis, dan maak je van dit geweldige poppenhuis jouw droomhuis! Het fantastische Barbie Droomhuis is meer dan 90 cm hoog en 120 cm breed. Het heeft drie verdiepingen en acht kamers waaronder een garage (auto niet inbegrepen), een studeerkamer en een werkende lift waarin vier poppen of een Barbie pop in een rolstoel passen. Er is een zwembad met een glijbaan vanaf een hogere verdieping. Bij het huis horen vijf transformeerbare meubels, lampen, geluiden en meer dan 60 extra accessoires, zoals een schattige puppy. Je kunt ze gebruiken om het droomhuis in te richten als achtergrond voor de geweldige verhalen die je gaat verzinnen. Het plug-and-play-ontwerp zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft als kleine handjes door het poppenhuis bewegen (en maakt het voor volwassen handen gemakkelijker om op te ruimen!). De decoraties en meubels voor binnen en buiten bieden volop speelmogelijkheden, en de pret wordt verdubbeld met de transformeerbare meubels- de bank wordt een stapelbed, de salontafel wordt een bed voor de Chelsea�?� pop (afzonderlijk verkrijgbaar), de open haard wordt een kantoor aan huis, de koelkast verandert in een eettentje in de buitenlucht en de oven heeft een barbecue aan de achterkant. Licht en geluid brengen nog meer sfeer -- de oven brandt en de timer tikt, de koekenpan sist op het fornuis, de ketel fluit en het toilet maakt een doorspoelgeluid. Kinderen kunnen hun eigen stijl ontdekken door de accessoires te verplaatsen. Ze kunnen hun eigen verhalen verzinnen, die zich 's avonds of overdag afspelen, binnen of buiten, met alleen Barbie® of met een huis vol familie en vrienden (poppen apart verkrijgbaar). Zwemparty's, slaapfeestjes, kletsen met je zus, barbecue in de achtertuin, verjaardagsfeestjes, vakantie en de gewone dagen van de week - er zijn talloze verhalen te vertellen en er is van alles te ontdekken in het Barbie® Droomhuis, want met Barbie® is alles mogelijk. Het Barbie® Droomhuis is inclusief 70 accessoires zoals meubelen, huishoudelijke artikelen en een puppy; poppen, kleding en auto niet inbegrepen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4582038
Afmeting artikel: 125 x 120 x 39 cm
Afmeting verpakking: 76 x 76 x 22 cm
Benodigde batterijen: 1x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 887961870831
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Barbie Droomhuis met Lift
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 4 september 2020 heeft dit artikel gekocht