Barbie Dreamhouse Adventures Daisy in Paars Shirt

Afmeting artikel: lengte 30 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Fijn verhalen verzinnen met de Barbie poppen van Barbie Dreamhouse Adventures!

- De Daisy pop heeft haar eigen look met een paarse aangerimpelde top en een spijkerbroek.
- Op haar casual schoenen met trendy print kan ze overal naartoe waar de verbeelding van kinderen haar maar heen brengt!
- Het felroze haar van Daisy maakt haar look compleet.
- Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar kunnen hun favoriete verhalen naspelen en hun eigen avonturen bedenken met de Daisy pop! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes voor nog meer speelplezier. (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)

Barbie Dreamhouse Adventures poppen zijn perfect voor veel speelplezier! De Daisy pop heeft haar eigen look met een paarse aangerimpelde top en een spijkerbroek. Op haar casual schoenen met een trendy print kan Daisy overal naartoe waar de verbeelding van kinderen haar maar heen brengt. Met de poppen van Barbie Dreamhouse Adventures kunnen kinderen een kijkje nemen in het dagelijks leven van Barbie, haar zusjes en haar vrienden. Samen beleven ze spannende avonturen. Creatieve kinderen van 3 tot 7 jaar zullen het geweldig vinden om hun favoriete verhalen na te spelen en te dromen over nieuwe avonturen, want meisjes die met Barbie spelen, kunnen worden wat ze maar willen! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om verhalen met het hele team te spelen. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581864
Afmeting artikel: lengte 30 cm
Afmeting verpakking: 32,3901 x 11,43 x 4,76 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961800630
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.