Levend Stratego

Afmeting: verpakking 20 x 27 x 5 cm
Omschrijving
Levend Stratego speel je buiten met een grote groep spelers op een groot terrein waar gerend kan worden. Iedere speler krijgt een speelkaart en wordt hiermee een rang uit het klassieke Stratego spel. De spelers moeten de vlag te pakken zien te krijgen zonder aangetikt te worden. Een speler die wordt aangetikt moet zijn kaart laten zien. Als hij het duel wint mag hij verder op jacht naar de vlag. Het team dat er als eerst in slaagt om de vijandelijke vlag bij de teamleider te brengen, is de winnaar!
Het spel bevat 120 speelkaarten, een rode en blauwe vlag en de spelregels. Je kunt de speelkaarten ook gebruiken voor een spannend potje Stratego Kaartspel voor twee personen.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2051125
Afmeting: verpakking 20 x 27 x 5 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 8710126181836
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.