Intex Explorer Pro 200 Boot

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 196 x 102 x 33 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Op een zonnige dag is er niets heerlijker dan te dobberen op het water. Met de Intex Explorer Pro 200 boot is dat mogelijk! Deze opblaasbare boot gemaakt van stevig PVC-materiaal is geschikt voor twee personen en heeft een draagvermogen van maximaal 120 kg, ideaal dus voor 2 kinderen of een 1 volwassene en 1 kind.

De Intex Explorer 2 boot is uitgerust met 3 luchtkamers, waardoor de lucht binnen in de boot optimaal wordt verdeeld. Door het mooie oranje design met zwarte en gele details valt de boot goed op. Door het Quick-fill ventiel is de boot zo opgeblazen met de bijgeleverde pomp. Het laten leeglopen van de boot gaat ook snel. Bij de opblaasbare boot worden ook nog 2 peddels geleverd. Verder is de boot uitgerust met 2 peddelhouders, een boeghandvat en rondom de hele bootrand is een grijpkoord geplaatst. Reparatiemateriaal inbegrepen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5640100
Afmeting artikel: 196 x 102 x 33 cm
Afmeting verpakking: 48 x 30 x 15 cm
EAN code: 6941057453576
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Vinyl
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Gebruik in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen. Geen reddingsmiddel. Niet gebruiken op open water, diep water of bij slechte weersomstandigheden. Aanbevolen maximum aantal personen en maximale belasting niet overschrijden. Draag altijd een reddingsvest. Bijgeleverde handleiding lezen en volgen. Zie artikelomschrijving voor toegestane gewicht.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Intex Explorer Pro 200 Boot
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 28 juni 2019 heeft dit artikel gekocht