Hot Wheels Action Reuzenwiel Uitdaging Speelset

Afmeting artikel: 100 x 61 x 31 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De speelset biedt uren speelplezier en een heleboel fantasie met lanceerders, auto's, een baan en draaiwiel, evenals eenvoudige montage-instructies.

- De lanceerder ontwikkelt de motoriek terwijl de inspanning om door het draaiende wiel te schieten de concepten van snelheid, afstand en tijd laat zien.
- Speelt een kind in zijn eentje met de speelset, dan wordt zijn geduld en aandacht voor timing aangewakkerd, terwijl tegen elkaar spelen juist de wedstrijdmentaliteit ontwikkelt.
- Lanceren door het draaiwiel en punten scoren zorgt voor een geconcentreerde activiteit en een doel dat spelen met autootjes naar een hoger niveau tilt. Kinderen hebben plezier en doen tegelijkertijd nieuwe ontdekkingen.
- Een geweldig cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder, met veel actie en punten scoren.

Deze spannende Hot Wheels speelset bevat alles wat kinderen nodig hebben om allerlei stoere auto-stunts uit te voeren. Met het draaiende wiel, twee lanceerders en twee meegeleverde auto's, kunnen kinderen zichzelf en elkaar uitdagen om hun auto's te lanceren over de baan, door het draaiende wiel en vervolgens proberen de scorevlaggetjes op het wiel te raken voor punten! De speler met de meeste punten wint, maar de meeste pret zit hem natuurlijk in de uitdaging zelf. Helpt bij de ontwikkeling van motoriek, timing en wedstrijdmentaliteit! ​
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581925
Afmeting artikel: 100 x 61 x 31 cm
Afmeting verpakking: 57 x 34 x 6 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 0887961813975
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.