Hot Wheels City - Krokodillenverblijf Speelset

Afmeting artikel: 29 x 22 x 14 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Bedenk eindeloos veel verhalen over vechten met dieren op je favoriete plekken in de stad. Deze sets stimuleren de fantasie en creativiteit.

- De auto's in deze Hot Wheels sets zijn geweldig om voort te duwen en om mee te racen. Geschikt voor kinderen van 3-5 jaar oud.
- Bouw jouw Hot Wheels City met bekende plekken en ga de strijd aan met de griezels in deze 5 sets: Krokodilaanval in de werkplaats, Spinaanval in het park, Vleermuisaanval, Octopus Pieraanval en Schorpioen Drive-In aanval!
- Sets kunnen aan andere Hot Wheels speelsets worden gekoppeld en zijn ook geschikt voor gebruik met de oranje baan.

Ga geen gevecht uit de weg en doe bloedstollende stunts met je Hot Wheels auto's: met deze coole set word jij de held van de dag. Ga de strijd aan met de krokodil die zich verbergt in de Krokodilaanval in de werkplaats Speelset, versla de vleermuis in het verlaten huis en zorg dat de spin die in het park rondhangt je niet te pakken krijgt! Raak niet verstrikt in de tentakels van de gigantische inktvis die op de loer ligt in de haven en pas op dat je niet gestoken wordt door de mega-schorpioen bij het restaurant! Elk van deze 5 Hot Wheels City sets kan aan andere Hot Wheels speelsets worden gekoppeld. Ook geschikt voor gebruik met de oranje baan. Inclusief één Hot Wheels voertuig.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581929
Afmeting artikel: 29 x 22 x 14 cm
Afmeting verpakking: 30 x 22 x 14 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961813388
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.