Hot Wheels Track Builder - Loopingset

Afmeting artikel: 31 x 19 x 6 cm
Omschrijving
Met de Track Builder kun je eindeloos experimenteren met bouwen, stunten en boosten. Er zijn 7 verschillende sets met coole onderdelen!

- De set Looping-starter geeft auto's de snelheid en kracht voor stunts, om verder te racen of om zich voor te bereiden op een nog grotere stunt!
- Eenvoudig in elkaar te zetten en op te vouwen. Inclusief een Hot Wheels voertuig op schaal (1:64).
- Kan aan andere sets worden gekoppeld om originele banen te bouwen (deze sets zijn apart verkrijgbaar).
- Een cadeau om geweldige ideeën te stimuleren! Ideaal voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Klaar voor de start? BOUW snel de baan van je dromen met Hot Wheels Track Builder Unlimited. De looping is nu nog epischer! Geef je auto genoeg snelheid en kracht om door de loopings te racen met de Set Looping-starter! Na het spelen kun je de looping uit elkaar halen om hem weer op te bergen. De Set Looping-starter is een van de 7 verschillende sets met onderdelen waarmee kinderen kunnen BOUWEN, STUNTEN en BOOSTEN. De categorie BOOSTEN bevat versnellers om te zorgen dat je auto's over de banen blijven rijden. Kan aan andere Hot Wheels sets (apart verkrijgbaar) worden gekoppeld voor eindeloos speelplezier. Combineer deze set met sets uit de categorieën BOUWEN en STUNTEN voor nog meer plezier of voeg deze stunt toe aan de Snelheidsset met Meerdere Banen of de Set met Driedubbele Looping (apart verkrijgbaar). Fantastisch cadeau voor kinderen van 6 tot 10 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581937
Afmeting artikel: 31 x 19 x 6 cm
Afmeting verpakking: 30 x 19 x 5 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 887961836776
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.