Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje

Afmeting artikel: 31 x 24 x 7 cm
Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje
Klik op de foto om in te zoomen.
21, 99
Dit artikel is nu niet leverbaar.
Omschrijving
Stapelspeelgoed in de vorm van een vogel met hout-accenten en 4 dierenvriendjes die je baby op de vleugels kan stapelen

- Baby's en peuters kunnen de dieren gelijkmatig verdelen zodat de vogel recht blijft staan, of ze allemaal op één vleugel stapelen om hem te zien schommelen!
- Elk stapeldiertje heeft een vriendelijk dierengezichtje, felle kleuren, en leuke structuren en activiteiten voor je baby.
- Je hoort de kleurrijke kralen rammelen in de basis terwijl de vogel heen en weer beweegt.
- ​Voor baby's van 6 maanden en ouder

Met de Fisher-Price stapel en rammel vogel kan je baby de vier dieren op de vleugels van de vogel stapelen om hem in balans te houden, of ze allemaal aan één kant stapelen om de vogel te zien schommelen. Elk stapeldier heeft een vriendelijk gezicht, leuke structuren en felle kleuren om de zintuigen van je baby te prikkelen. De vogel heeft ook een draaischijf op zijn buik, lintjes als haar en kleurrijke kralen in zijn schommelende basis die rammelen wanneer de vogel heen en weer beweegt! Waar ontwikkeling en spel samenkomen Fijnmotorische vaardigheden: Het vastpakken en stapelen van de dieren stimuleert de behendigheid en oog-handcoördinatie van je baby. Denkvermogen: Ook de allerkleinsten kunnen hun probleemoplossende vaardigheden stimuleren door te leren stapelen om zo het evenwicht van de vogel te bewaren. Ontwikkeling van de zintuigen: Een scala aan lichte kleuren, structuren en leuke rammelgeluidjes stimuleren de visuele en auditieve zintuigen en de tastzin van je baby.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581976
Afmeting artikel: 31 x 24 x 7 cm
Afmeting verpakking: 34 x 27 x 7 cm
Geschikt voor: Vanaf 6 maanden
EAN code: 0887961819106
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Kleur: Multi kleuren
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Fisher Price - Stapel & Rammel Balanceer Vogeltje'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.