Fischertechnik Profi - Optics, 270dlg.

Afmeting: verpakking 46,5 x 8 x 32 cm
Omschrijving
Ontdek alles over optiek met deze set Fischertechnik. Kies één van de 15 verschillende modellen en bouw deze met behulp van de handleiding. Maak kennis met verschillende lichteffecten, schaduwen, de fasen van planeten, gezichtsbedrog, reflecties en haal alles dichtbij met je microscoop, loep en telescoop. Met deze set onderzoek je spelenderwijs allerlei elementen en word je een expert in natuurkunde.

Deze set bestaat uit 270 verschillende onderdelen, waaronder 3 optische lenzen (twee brandpuntafstanden), 2 spiegels, 2 lenslampen, een Rainbow-LED, een lichtgeleider en batterijhouder voor een 9v-batterij (batterij niet bijgevoegd). Daarnaast geeft het begeleidende boekje meer achtergrondinformatie over optica en bevat het verschillende experimenten voor de modellen.

Ideale aanvullingen zijn: Power Set (art. 2580618) en de Accu Set (art. 2580619).
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2580632
Afmeting: verpakking 46,5 x 8 x 32 cm
Geschikt vanaf: 9 jaar
EAN code: 4048962168655
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Fischertechnik:
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.