Crayola Glitters Dots - Sieraden Set

Afmeting verpakking: 24 x 23 x 3 cm
Omschrijving
Met de Crayola Glitter Dots Sieraden Set personaliseer je dubbelzijdige sieraden met unieke glittermogelijkheden! Druk je favoriete glitterkleuren in elke bedel en koppel ze aan elkaar om een uniek accessoire te maken! Het is mogelijk om met deze knutselset 2 kettingen en 2 armbanden te maken. De Glitter Dots maken het gemakkelijk om sprankeling en glans toe te voegen aan bijna elke knutselactiviteit. Geen lijm of losse glitters nodig! Crayola Glitter Dots zijn een mooie oplossing om met glitters te knutselen zonder veel geknoei. Als je klaar bent met het maken, gebruik je gewoon een overgebleven Glitter Dot om de resterende glitter op te halen! Een geweldig feestdag- of verjaardagscadeau voor jongens en meisjes van 5 jaar en ouder.

Met de Glitter Dots brengt Crayola een innovatieve manier van knutselen met glitter. Een mix van lijm, glitter en een beetje magie! Deze vrolijk gekleurde balletjes houden de glitters goed vast waardoor ze vrijwel geen glitters afgeven op handen, kleding en oppervlakken. Kinderen kunnen tijdens het knutselen dus lekker aan de slag met glitters zonder veel geknoei. De Glitter Dots hebben een bijzondere en zachte textuur, waardoor je ze eenvoudig kan verspreiden met je vingers of mengen met elkaar voor unieke glitterkleuren. Voor meer decoratieplezier kun je losse Glitter Dots ook direct op karton, hout of papier plaatsen. De lijm van de Glitter Dots hardt uit, waardoor de glitters op het oppervlakte blijven plakken. Gebruik je verbeelding en creëer unieke glitterdecoraties!

UITGEBREIDE SET: Bevat 42 Glitter Dots, 1 schakelarmband, 8 kleine bedeltjes, 2 hangers, 3 meter elastisch koord, 3 sluitingen, 1 werkmat en een instructieblad.

SIERADEN VOOR KINDEREN: Sieraden maken is een leuke activiteit waarmee uw kind zijn prachtige creaties kan dragen en tentoonstellen.

CADEAU VOOR MEISJES & JONGENS: Glinsterende bedels worden geleverd met genoeg materialen om 2 bedeltjes te maken, zodat je kind beiden kan houden of er één kan delen met een vriend of vriendin!

VEILIG & NIET GIFTIG: Ideaal voor kinderen van 5 jaar en ouder.

VERTROUWDE KWALITEIT: Crayola is gepassioneerd om ouders en opvoeders te helpen creatieve kinderen groot te brengen die geïnspireerde, originele volwassenen zullen worden. We hebben artistieke creativiteit bij kinderen geïnspireerd sinds de eerste doos met Crayola-waskrijtjes van de lopende band rolde.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3480211
Afmeting verpakking: 24 x 23 x 3 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 0071662111557
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Crayola:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.