Regenwormen Barbecue

Afmeting: verpakking 13 x 13 x 13 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Luxe variant van het vlotte dobbelspel Regenwormen.
Ook in Regenwormen BBQ probeer je met dobbelsteenworpen porties regenwormen van de barbecue of van andere spelers te pakken. Dat geef je aan door je bord op de prachtig uitgevoerde barbecue te leggen. En doe je een hele goede worp, dan krijg je een heerlijke, gegrilde slak!
Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, dan mag je één van je borden bij het betreffende getal op de barbecue leggen. Ligt er al een bord van een andere speler, dan haal je die gewoon weg! Gooi je hetzelfde getal nog een keer, dan is dit getal voor de rest van het spel veilig. Gooi je hele hoge getallen, dan maak je kans op een slak, die nog meer punten waard is!
Geschikt voor 2-5 spelers vanaf 8 jaar. Speelduur: ca. 25 minuten.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2030127
Afmeting: verpakking 13 x 13 x 13 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 8717249193654
Speluitleg: Download
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal spelers: 2 - 5
Spelduur: 25 min.
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.