K'Nex Build & Learn Swing Ride

Afmeting verpakking: 40,6 x 30,5 x 6,4 cm
Omschrijving
Pretparken hebben voor kinderen iets magisch, de KID K’NEX Build & Learn Swing Ride bouwset laat kinderen kennis maken met de constructies van drie populaire pretparkattracties. Vlieg in een zweefmolen, maak een ritje in het reuzenrad of maak een vrije val in de ‘boom ride’. De attracties kunnen echt bewegen door een motor die werkt op twee AA-batterijen en leren kinderen over snelheid, patronen en nog veel meer.

De KID K’NEX Build & Learn Swing Ride bouwset bevat 486 felgekleurde onderdelen die makkelijk in elkaar gezet kunnen worden. De bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder en stimuleert de fijne motoriek, fantasierijke- en probleemoplossende vaardigheden en het ruimtelijk inzicht
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4650154
Afmeting verpakking: 40,6 x 30,5 x 6,4 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 0744476770776
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.