Na! Na! Na! Surprise Pom Modepop

Afmeting verpakking: 22 x 16 x 11 cm
Omschrijving
Beleef een compleet nieuwe manier van unboxen met de 2-in-1-verrassing van Na! Na! Na! Surprise™. Open de verpakking en ontdek een echte ballon. Gebruik het inbegrepen papieren rietje om de ballon op te blazen en laat die dan KNALLEN voor een ongelofelijke confettiverrassing. Pak de ballon uit en ontdek verrassingen - een schattige plushen pompon met dierenthema en verrassende outfit en schoenen. Rits dan de pompon open, dan vind je een prachtige, zachte, poseerbare modepop met unieke geprinte details en heel mooi haar. Elke pop heeft een op een dier geïnspireerde persoonlijkheid en stijl die past bij haar pompon. Trek je Na! Na! Na! Surprise™-modepop haar fantastische outfit en schoenen aan. Ze heeft ook een label met haar naam, verjaardag en een klein verhaaltje over haar. De plushen pompon is voorzien van een diervormige clip die je kunt gebruiken om deze vast te maken aan een rugzak of tas voor extra stijl. Serie 1 bevat 6 schattige zachte modepoppen en plushen pompons om te verzamelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520492
Afmeting verpakking: 22 x 16 x 11 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 035051564737
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 3 juni 2020 om 08:14 door Judith Goedemorgen, heeft u van dit product het meisje met het roze haar en de hakschoentjes op voorraad? en zo ja, hoe kan ik er voor zorgen dat we dit product ontvangen?
Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Judith Weiland
Reactie van Lobbes.nl Beste Judith,

Bedankt voor je vraag.

De poppetjes zitten goed verpakt zodat je aan de buitenkant niet ziet welk poppetje erin zit. Het is een soort 'cadeautje', helaas kunnen we daardoor niet kijken welke we nog hebben op dit moment.

Hartelijke groet,
Lindsey van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!