Barbie Chelsea - Camper

Beoordeling 4.33 / 5 door 3 klanten
Afmeting artikel: 30 x 18 x 8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Chelsea™ pop en haar puppy zijn klaar om te gaan kamperen - zelfs in hun eigen achtertuin - omdat ze een heel speciaal vervoermiddel hebben: de Club Chelsea™ camper kan worden losgemaakt van de auto en kan worden omgetoverd tot een speelset voor kampeeravonturen om een thuis weg van huis te creëren! Bevestig de camper aan de cabriolet om op reis te gaan, en haal hem weer los als je op de plek van bestemming bent. Vervolgens maak je de camper open en komt er zo een keuken met wasbak, fornuis en koelkast (met werkende deur!) en 2 stapelbedden (met een ladder!) tevoorschijn. Er is dus ook altijd ruimte voor een maatje! De camper heeft zelfs een hondenluikje dus Chelsea's puppy kan komen en gaan wanneer hij wil. Meer dan 10 speelstukken stimuleren de fantasie voor het vertellen van allerlei verhalen rond het kampvuur, waaronder liedjes - er is een vuurkorf, een gitaar, 2 krukjes en 2 stokken met marshmallows voor die klassieke kampeermomenten, plus 2 drankjes, een pan, een handdoek en een koffer. Pak alles weer in als het tijd is om te vertrekken - er is zat plek in de camper om spulletjes op te bergen tijdens het rijden, onder andere in de kofferbak van de auto! Chelsea pop is klaar om de wereld te ontdekken in een felgeel shirtje met de tekst 'happy camper', een blauw rokje met witte stippen en roze schoenen. Haar puppy heeft een schattig koppie dat ook heel vrolijk kijkt! Kinderen vinden het fantastisch om kampeerverhalen na te spelen met deze speelset. Verzamel andere Club Chelsea™ poppen en speeltjes voor nog meer leuke speelmogelijkheden (apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inclusief Chelsea™ pop met rok en schoenen aan, puppy, auto, camper, gitaar, vuurkorf, 2 krukjes, 2 stokken met marshmallows, 2 drankjes, een pan, een handdoek, een dekentje en een koffer. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581745
Afmeting artikel: 30 x 18 x 8 cm
Afmeting verpakking: 44 x 20 x 14 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961691115
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
4.3 / 5 door 3 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
2 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Barbie Chelsea - Camper
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 31 mei 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 25 mei 2020 heeft dit artikel gekocht
Op 6 december 2019 heeft dit artikel gekocht