LEGO DUPLO 10617 Mijn Eerste Boerderij

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting: verpakking 28 x 26 x 9,5 cm
Omschrijving
Lego Duplo 10617. Spelenderwijs leren op de boerderij! De grote stenen in de LEGO DUPLO Mijn eerste boerderij set bieden een ideale introductie tot basis bouwvaardigheden. De vrolijk gekleurde LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en er kan leuk en veilig mee worden gespeeld. Gebruik de dierenfiguren en de speciale stenen met opdruk om je peuter van alles te leren over het leven op de boerderij, over dierengeluiden en wat de dieren produceren. Bedenk allerlei verhalen met deze eenvoudigte bouwen set en onderzoek de dagelijkse gang van zaken op de boerderij met de 2 LEGO DUPLO figuren. Combineer met de LEGO DUPLO Mijn eerste tractor-set (productnr. 10615) voor nog meer mogelijkheden. Inclusief 2 LEGO DUPLO kinderfiguren plus een schaap, een koe en een kip.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2021606
Afmeting: verpakking 28 x 26 x 9,5 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 5702015355124
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 26
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
LEGO DUPLO 10617 Mijn Eerste Boerderij
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 8 december 2015 heeft dit artikel gekocht