Thomas de Trein Hout - Feest op Sodor Speelset

Afmeting: vepakking 48 x 31,5 x 8,5 cm
Omschrijving
Deze Houten Spoorbaan treinset heeft een feestelijk thema en grappige extra's. Het is feest op het eiland Sodor en iedereen is uitgenodigd! De Thomas & Friends Houten Spoorbaan Feest op Sodor Set is een feest voor kinderen - met allerlei extra's. Laat Thomas naar de winkel rijden om de ballonnen en serpentine op te halen. Vervolgens rijdt hij snel naar het etensstalletje om snacks en drankjes in te slaan. Tot slot komt hij aan bij het schip, waarvan de schoorsteen is volgeladen met vuurwerk. Nu kan het feest pas echt beginnen! Het vuurwerk wordt door uw kind geactiveerd en bestaat uit gekleurde linten die uit de schoorsteen de lucht in worden geschoten wanneer de locomotief langs het schip rijdt.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4580846
Afmeting: vepakking 48 x 31,5 x 8,5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961043709
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Thomas de Trein:
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar. Dit product bevat kleine magneten. Ingeslikte magneten kunnen inwendige beschadigingen opleveren. Zoek onmiddellijk medische hulp indien een magneet ingeslikt wordt.