Polly Pocket Pollyville Voertuigen - Limousine

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: lengte 11,5 cm
Omschrijving
De Pollyville Feestlimousine is klaar voor de plezierrit met allerlei leuke festiviteiten! 

Kom mee spelen bij ons in Pollyville, het thuisstadje van Polly Pocket waar je grote verrassingen te wachten staan! Met de Pollyville Feestlimousine hebben Lila en haar vriendinnen het perfecte vervoersmiddel om door de straten van Pollyville te cruisen - ze kunnen hiermee een rijdend feest organiseren! De Feestlimousine bevat een verrassing: de auto transformeert in een dansgedeelte met ronddraaiende dansvloer en een DJ-cabine. Er is zelfs een bubbelbad waarin Lila en haar vriendinnen lekker kunnen ontspannen, plus ballonnen en een feesttaart! Lila micropop en vriendinnen kunnen zich uitleven met coole dansmoves en dan bijkomen in het bubbelbad! Fantastische party! Bij de Feestlimousine zit een Lila micropop in een schattige feestoutfit, een verborgen schatplek, 3 accessoires en een stickervel. Dankzij de Polly Stick™ technologie kun je Lila en haar vriendinnen overal neerzetten! Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op het speelgebied en het poppetje kun je dan op die plek neerzetten. Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder. 
- Inbegrepen bij de Feestlimousine zijn de Lila micropop, een verborgen schatplek, 3 accessoires en een stickervel.
- ​Voertuig transformeert en onthult een dansgedeelte met ronddraaiende dansvloer en een DJ-cabine - Lila micropop en vriendinnen kunnen er dansen en daarna bijkomen in het bubbelbad! 
- Dankzij de Polly Stick technologie kun je het Lila poppetje en haar vriendinnen overal op of rond het voertuig neerzetten. 
- Plak een sticker van het stickervel op het speelgebied en de poppetjes kun je dan op die plek neerzetten. 
- Bouw je eigen wereld verder uit en pas deze aan met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal zodat je op eindeloos veel manieren kunt spelen! 
- 4 jaar en ouder.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581769
Afmeting artikel: lengte 11,5 cm
Afmeting verpakking: 16 x 16 x 4 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961775006
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 1 klanten
5 sterren
1 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Polly Pocket Pollyville Voertuigen - Limousine
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 17 december 2019 heeft dit artikel gekocht