Barbie Dreamhouse Adventures Surfer Skipper

Beoordeling 5 / 5 door 3 klanten
Afmeting artikel: lengte 23 cm
15 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Ga op surfavontuur met Skipper van Barbie Dreamhouse Adventures, en haar leuke sportaccessoires!

- Haar surfoutfit bestaat uit coole blauwe boardshorts en een kleurig shirt met roze, blauwe en groene accenten. Haar paarse sandalen maken haar look helemaal af.
- Haak haar enkels vast op de surfplank zodat ze een goede golf kan pakken en help haar om een gouden medaille in de wacht te slepen.
- 'Gewrichten' in de schouders, ellebogen, heupen en knieën zorgen ervoor dat je samen met Skipper actieve avonturen kunt beleven en haar in flitsende houdingen kunt zetten.
- Wanneer een meisje met Barbie en haar zusjes allerlei sportverhalen speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om leuke momenten na te spelen of zelf je eigen avonturen te bedenken. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

Fijn verhalen verzinnen en sportieve avonturen beleven met de Barbie poppen van Barbie Dreamhouse Adventures! Barbie's jongere zusje Skipper doet niets liever dan de golven bedwingen in haar coole blauwe boardshorts en haar Malibu-surfshirt met roze, blauwe en groene accenten. Haak haar enkels vast op de surfplank en help haar bij het surfen, zodat ze zeker de gouden medaille wint! Met de poppen van Barbie Dreamhouse Adventures kun je een kijkje nemen in het dagelijks leven van Barbie, haar zusjes en haar vrienden als ze samen spannende avonturen beleven. Atleten-in-de-dop vinden het geweldig om samen met deze surfpop actieve avonturen te beleven en sportverhalen na te spelen, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om leuke momenten na te spelen of zelf je eigen avonturen te bedenken. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581870
Afmeting artikel: lengte 23 cm
Afmeting verpakking: 32,3901 x 15,24 x 5,4 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961795226
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Thema: Communie- en Lentefeest
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
Reviews
Beoordeling
5 / 5 door 3 klanten
5 sterren
3 Reviews
4 sterren
0 Reviews
3 sterren
0 Reviews
2 sterren
0 Reviews
1 sterren
0 Reviews
Barbie Dreamhouse Adventures Surfer Skipper
Hoe controleren en plaatsen wij reviews?
Al onze reviews zijn van geverifieerde aankopen. Dit betekent dat de gebruikers de producten die ze beoordelen daadwerkelijk hebben gekocht. Deze controle gebeurt automatisch. Zo voorkomen we nep reviews. Wij plaatsen altijd alle reviews van geverifieerde gebruikers. Lobbes betaalt niet voor reviews.

Reviews
Op 8 maart 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 1 maart 2021 heeft dit artikel gekocht
Op 23 november 2020 heeft dit artikel gekocht