Barbie Dreamhouse Adventures Barbie in zwempak

Afmeting artikel: lengte 29 cm
25 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Duik in spetterende verhalen met deze Barbie van Barbie Dreamhouse Adventures, in een zwempak met sportieve strepen en glinsterende accenten.

- Zodra ze het water raakt, duw je op de hendel op haar middel waardoor ze met haar benen zwemmende bewegingen gaat maken!
- Barbie's puppy kan een salto maken als je haar op de duikplank zet, maar je kunt haar ook met water vullen en gebruiken als puppy-waterpistool.
- Als zwemaccessoires heeft Barbie een waterpolobal, een duikbril, een gouden medaille, sandaaltjes, een handdoek en een waterflesje.
- Wanneer een meisje met Barbie allerlei sportverhalen speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om leuke momenten na te spelen of zelf je eigen avonturen te bedenken. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

Fijn verhalen verzinnen en sportieve avonturen beleven met de Barbie poppen van Barbie Dreamhouse Adventures! Duik in een bad vol plezier met deze zwemmende en duikende Barbie in haar kleurige zwempak met sportieve strepen en glinsterende accenten. Zodra ze het water raakt, duw je op de hendel op haar middel waardoor ze met haar benen zwemmende bewegingen gaat maken. Zet Barbie's puppy op de duikplank en laat haar een salto maken of vul haar met water en knijp: een puppy als waterpistool! Je kunt allerlei verhalen verzinnen: zet Barbie een duikbril op en laat haar de perfecte duik van de duikplank oefenen, of laat haar trainen met de waterpolobal. Wanneer ze genoeg heeft rond gespetterd kan Barbie haar gouden medaille omdoen en chillen met een flesje water, haar handdoek en haar sandalen. Met de poppen van Barbie Dreamhouse Adventures kun je een kijkje nemen in het dagelijks leven van Barbie als ze op spannende avonturen gaat met haar familie en vrienden. Atleten-in-de-dop vinden het geweldig om samen met haar actieve avonturen te beleven en sportverhalen na te spelen, want wanneer een meisje met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Verzamel alle Barbie Dreamhouse Adventures poppen en speeltjes om leuke momenten na te spelen of zelf je eigen avonturen te bedenken. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581873
Afmeting artikel: lengte 29 cm
Afmeting verpakking: 33,3 x 23,5 x 6,7 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961795141
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.