Barbie Cupcake Speelset

Afmeting verpakking: 27 x 19,5 x 8,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Geniet samen met Barbie van het zonnetje met deze Barbie-sets met meubeltjes voor buiten en een dierenvriendje, zoals deze picknickset met hondje en strandspulletjes. Barbie geniet samen met een dierenvriendje van het zonnetje (pop apart verkrijgbaar). Speel met deze meubelsets eindeloos veel verhalen na! Zet de onderdelen telkens op een ander plekje neer en bedenk eindeloos veel verhalen. Traditionele meubeltjes en accessoires met de stijl de je van Barbie gewend bent zorgen voor nog meer speelmogelijkheden. De coole strandstoel is versierd met het plaatje van een ananas. In elke armleuning zit een opening: steek de parasol in de ene opening en zet in de andere een verfrissend drankje. Op de zijkant van de roze koelbox staat het Barbie-logo. Het dekentje heeft een kleurige palmbomenprint. Zonnebrandcrème en een roze zonnebril met hartvormige glazen beschermen Barbie tegen het zonnetje. Puppy wil pas naar huis als de zon onder is. Speel de leukste verhalen over plezier buiten na met deze speelset.

Inhoud van de set: strandstoel met parasol, koelbox, zacht dekentje, strandaccessoires en puppy. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581372
Afmeting verpakking: 27 x 19,5 x 8,5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961526851
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.