Barbie Wellness - Spa

Afmeting artikel: 32,385 x 16,51 x 5,08 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Wanneer kinderen hun Barbie tot rust laten komen, leren ze ook goed voor zichzelf te zorgen met deze set met spa-thema bestaande uit een pop, een puppy en 9 accessoires voor onvergetelijke ervaringen.

- Barbie kan de dag van zich afzetten met spa- en badproducten, waaronder een rubber eendje, een tijdschrift, een badborstel, een handdoek, een kistje met bruisballen en een kaars.
- Puppy mag ook meespelen! Beide poppen hebben een komkommer-oogmasker en het nekkussen past zowel Barbie als de puppy.
- Sommige accessoires hebben een handvat voor actieve verhalen en rollenspellen.
- Barbie draagt een comfortabele maar chique handdoekjurk met een bijpassende blauwe haarhanddoek en roze slippers voor in de spa.

Barbie weet dat je eerst goed voor jezelf moet zorgen voor je voor anderen kunt zorgen! Deze pop met spa-thema en accessoires laat zien hoe Barbie tot rust komt. De set bestaat uit een pop, een puppy en accessoires waardoor kinderen leren hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. Barbie draagt een comfortabele, chique outfit voor eindeloos veel verhalen die kinderen aanmoedigen om spelenderwijs hun wereld te verkennen. Sommige accessoires hebben een handvat dat Barbie vast kan houden voor eenvoudig speelplezier, terwijl het kleine komkommer-oogmasker perfect is voor haar puppy. Kinderen breiden graag hun wereld uit met de Barbie wellnesspoppen. Kinderen kunnen ze allemaal verzamelen voor nog meer speelmogelijkheden, want wanneer een meisje met haar Barbie speelt, denkt ze aan alles wat ze later kan worden (per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid).
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581886
Afmeting artikel: 32,385 x 16,51 x 5,08 cm
Afmeting verpakking: 32,3901 x 15,24 x 6,03 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961810899
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.