Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!
Nog voor gratis verzending (gratis verzending vanaf € 39) Gratis verzending!

Top 20 Speelgoed voor op de achterbank

26 juli 2019
Op vakantie gaan is leuk, maar wat duurt de rit naar de plek van bestemming lang! Of toch niet? Met deze Top 20 Speelgoed voor de achterbank vliegt de tijd en ben je er zo. Geniet van je vakantie... en van de reis ernaartoe!
Op vakantie gaan is leuk, maar wat duurt de rit naar de plek van bestemming lang! Of toch niet? Met deze Top 20 Speelgoed voor de achterbank vliegt de tijd en ben je er zo. Geniet van je vakantie... en van de reis ernaartoe!
label.learn.more
Top 20 Speelgoed voor op de achterbank

Zet je potlood op papier en vind de juiste weg! In dit boekje staan maar liefst 100 Megaleuke Doolhoven. Voorlopig hoef jij je niet te vervelen op de achterbank!

Laat de magische bubbel over je armen rollen of verzin andere coole bewegingen met jouw Magic Flow Ring. Genoeg tijd, want de autorit is nog lang niet afgelopen!

3. Raamstickers

Creëer je eigen sprookjes op het autoraam met de Totum Raamstickers Sprookjes. Of beleef jij liever avonturen op het platteland of in de Tovertuin? Het kan met de Totum Raamstickers Boerderij en de Totum Woezel & Pip Raamstickers

Leg met de magnetische puzzelstukjes de afbeeldingen uit het boekje na. Dat lijkt makkelijker dan het is! Het SmartGames Tangram Reisspel – Tangoes Paradox houd je zeker een tijdje bezig, zo gaat de reis lekker snel!

Even lekker kletsen en lachen met je medereizigers? Daarvoor maak je gebruik van Kletspocket. Dit boekje bevat 216 knotsgekke vragen en maffe opdrachten! Heerlijk even samen ontspannen en genieten!

Tekenen is altijd en overal leuk, zeker ook op de achterbank in de auto. En je mag alles, maar dan ook echt alles tekenen wat je maar wilt op het Magisch Tekenbord. Misschien leuk om degene die naast je zit te laten raden wat jij tekent.

Volle aandacht erbij met dit spelletje, dan lukt het jou om de volgorde van de knipperende kleuren te onthouden. Even volhouden en je zult zien dat je steeds beter wordt in het Memospel Licht & Geluid!

Lekker naar buiten kijken en genieten van het uitzicht, terwijl je bezig bent met een spelletje Auto Bingo. Geef iedereen op de achterbank een kaart en kruizen maar. Wie heeft het eerst al zijn afbeeldingen gevonden? 

Zoek de verschillen, vind je weg door doolhoven, kruis woorden aan en houd je bezig met andere woord-, cijfer- en beeldspelletjes uit het Vakantie Doeboek spelletjes voor Onderweg! De tijd vliegt als je zoveel leuks hebt om te doen!

Om je eindeloos mee te vermaken! De Houten Schakelpuzzel Kubus is eigenlijk een slang. Je ontvouwt de kubus tot een lange sliert en maakt hier allerlei figuren mee. Je kunt voorbeeldfiguren namaken, maar ook zelf creaties verzinnen!

Loots de balletjes in het Magnetisch Doolhof auto met behulp van het magnetische houtje naar de juiste kleur. Trotseer de obstakels en bereik zo snel mogelijk met alle balletjes het eindpunt! Ook verkrijgbaar in treinvariant, bootvariant en kikkervariant!

Geef je ogen de kost met een zoekboek op je schoot. Waar zit het eekhoorntje verstopt en waar is het vogeltje in Mijn Eerste Zoekboek Zomer? En kun jij (als je iets ouder bent!) de verborgen smileys vinden in Het Grote Smiley Zoekboek?  Of zoek je een ander zoekboek? Vind de juist evoor jou in de categorie Zoekboeken!

Het Me-Ga dikke en Gi-Ga-Geweldige Puzzel- en spelletjesboek staat garant voor heel veel plezier op de achterbank. Je bent niet alleen bezig met puzzels en spelletjes, maar kunt ook kleuren in dit activiteitenboek!

Fantaseer eindeloos met het Ztringz Regenboog Touw. Maak de voorbeeldfiguren op de achterkant van de verpakking na of maak andere interessante figuren! 

Met de Cilinder Puzzel in je handen ben je wel even zoet. Deze breinbreker heb je niet een twee drie opgelost. En dat is maar goed ook, want de reis duurt nog wel eventjes!

Tijd voor een gezamenlijk spelletje? Dat kan met de Pim Pam Pet Reiseditie. Verzin een fruitsoort met de letter k en waar kun je in wonen met de letter b?

Leuk voor de allerkleinsten op de achterbank. De Motoriek Spiraal bestaat uit 1 geheel en is lekker groot. Aandachtig kijken en prutsen met de kralen op de stangen!

Wiebel met het Geduldspel Doolhof heen en weer en loots het balletje van het startpunt naar het eindpunt. Wie kan dit het snelst? 

Kleuren, wie houd er niet van! Kies een mooie plaat uit het Fun & Color Kleur- en Spelletjesboekje of ander kleurboek en kleuren maar. Ga er maar lekker in op, dan ben je op je eindbestemming voor je het weet!

Nog niet genoeg om te doen? Dan zijn hier tot slot nog 10 breinbrekers, zodat je zeker weet dat je altijd iets bij de hand hebt om je te vermaken op de achterbank!         

Meer spelletjes voor onderweg? Op Lobbes.nl vind je heel veel reisspellen!