Geharrewar in de Sushibar

Afmeting: verpakking 13 x 13 x 4 cm.
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Waarom staan er altijd Regenwormen en graankorrels op het menu, vragen de kippen op de boerderij zich af. Een van hen kwam daarop met een fantastisch idee: Sushi! De hippe vogels zijn direct razend enthousiast over het nieuwe aanbod op de menukaart. Alleen de kwaliteit laat nog wat te wensen over. Sushi met graten vinden de kippen namelijk maar niets...
De spelers dobbelen om zoveel mogelijk sushi te winnen. De dobbelsteenworp geeft verschillende mogelijkheden. Het pakken van sushi en/of graten of het stelen van sushi van andere spelers. Aan het einde van het spel moet een speler voor elk van zijn sushi ook een graat hebben. Wie de meeste punten heeft, wint het spel. Aantal spelers: 2-5. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2030066
Afmeting: verpakking 13 x 13 x 4 cm.
Geschikt vanaf: 8 jaar
Speluitleg: Download
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal spelers: 2 - 5
Spelduur: 20 min.
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.