Het tattoo kleurboek

Afmeting: 28,9 x 21,1 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Kleuren voor volwassenen is een trend, het valt niet te ontkennen. Tattoo's zijn ook geliefd, steeds meer mensen in alle leeftijden en bevolkingsgroepen latte een tattoo zetten.

Ter inspiratie dit unieke kleurboek vol verbluffende illustraties is een grote lofzang op de tattookunst. De tattooontwerpen lopen uiteen van traditionele motieven zoals harten, matrozen, meisjes, schedels en rozen tot minutieus uitgewerkte composities met een meer eigentijds karakter.
Een perfect cadeauboek dat iedereen zal aanspreken die van tattoos houdt of op zoek is naar inspiratie voor een volgend stukje lichaamskunst.

Megamunden is illustrator en woont in Engeland. Zijn werk in opdracht loopt uiteen van reclame- en mode-illustraties tot productontwerpen, maar hij maakt ook grote muurschilderingen en tattooontwerpen. Momenteel werkt hij als hoofdontwerper bij het multidisciplinaire ontwerpbureau Ilovedust.
www.megamunden.com
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4884254
Afmeting: 28,9 x 21,1 cm
EAN code: 9789068686579
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 112
Verschijningsjaar: 2014
Auteur: Megamunden
Bindwijze: Paperback
Uitgever: Thoth, Uitgeverij
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.