Snail Mail Knipvellen & Stickers

Afmeting: 22 x 22 cm
Omschrijving
Snail mail is helemaal in! Het op de ouderwetse manier, met de post dus, kaartjes en brieven de wereld rond sturen. Mensen houden er weer van om vrienden, familie en zelfs onbekenden te verrassen met zelfgemaakt, originele post.

In dit onweerstaanbare boek vind je een heleboel prachtige knipvellen met kleurige prints, mooie illustraties en handige kaartjes om je post mee op te leuken. Bovendien zitten er meer dan driehonderd stickers bij met letters, labels en vrolijke tekeningen waarmee je je snail mail kunt afwerken. Enkele labels zijn blanco gelaten zodat je er je eigen boodschap op kwijt kunt. Knip en plak dus naar hartenlust, maak van je schrijfsels iets bijzonders en zorg voor een feestje in de brievenbus van de ontvanger.

Ontdek in dit boek: prachtige prints om te verknippen, leuke postzegels, vrolijke kaartjes en labels, kleurige illustraties voor originele collages, handige sluitstickers voor je enveloppen en een heleboel letterstickers voor een persoonlijke toets.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1541225
Afmeting: 22 x 22 cm
EAN code: 9789044741353
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.